Energetix Dierendeken Bedmat of op Behandeltafel

Energetix Dierendeken Bedmat of op Behandeltafel

energetix en dieren, energetix hond, hondendeken energetix, deken energetix.

Dierendeken Energetix. Ook inzetbaar als bedmat of op de behandeltafel.

dierendeken energetix, behandelmat energetix, hondendeken energetixdierendeken energetix, hondendeken energetix, behandelmat energetix

 

Deze gewatteerde en knuffelig zachte dierendeken in elegant donkerblauw zal uw kleine lieveling gegarandeerd geweldig vinden. De deken, gemaakt van een hoogwaardige en duurzame textielmix, is een comfortabele en warme ondergrond die op elke bodem kan worden gebruikt. Of het nu thuis of onderweg is, hij vormt een perfecte ligplaats die honden en katten in gelijke mate weten te waarderen. Omdat de dierendeken klein kan worden opgerolt en comfortabel met het aangebrachte koord kan worden gedragen, is hij perfect voor onderweg, bijvoorbeeld voor gebruik in de auto of voor bij een bezoek aan vrienden en kennissen. U kunt de deken altijd bij de hand hebben en snel voor de hond uitrollen om er op te liggen. Daarnaast bevat de dierendeken zeven magneten en kan hij apart op 40 graden gewassen worden.

Het dierendeken is ook inzetbaar als deken in je bed. Of leg het deken eens op de behandeltafel tijdens een massage of andere behandeling. Het deken is multifunctioneel in te zetten. Denk ook aan bedlegerigheid of bij rolstoelgebruikers.

Als je de deken op je behandeltafel legt reageren de bloedcellen van de cliënt op de magneten in de deken. zo kan de doorbloeding gestimuleerd worden en je cliënt zal het ook als ontspanning ervaren. Geef je behandeling een extra impuls en bied iets extra’s bij je behandeling. Indien je enthousiast bent geworden met dit deken, dan is er meer mogelijk voor jouw praktijk. Als je meer wil weten over de extra mogelijkheden voor jou, neem dan gerust contact met mij op.

 

Ga direct naar de site om de opgerolde versie te zien of het deken te bestellen. Klik hier

Voor vragen over dit product stuur gerust een mail naar info@my-energetix.nl

 

Geschreven doorHenk